Mások ezeket keresték: Videokártya mining Számítógép

INFORMATIKAI ÁTALÁNYDÍJAS SZOLGÁLTATÁSOK - SZERVIZ - BEÜZEMELÉS - KARBANTARTÁS

Cégünk komplett szolgáltatásai az Ön számítástechnikai problémáira nyújt szakszerű, megbízható megoldást, helyszíni hibaelhárítással és javítással.

Alap karbantartások keretében (havi egy alkalommal) biztosítjuk számítástechnikai eszközeinek zavartalan működését, programjainak, operációs rendszereinek frissítését, igény szerint új verziók telepítését.

A karbantartási díj magában foglalja az első kiszállás díját, és a munkadíját is. A karbantartáskor felmerülő egyéb (a szerződésben foglaltakon kívüli) javítási költség és a beépített anyagok költsége a Megrendelőt terhelik.

A szerződés időtartama alatt az alapkarbantartásokon kívül felmerülő problémákat, a hibabejelentését követően, az Önnel egyeztetett időpontban kollégánk a helyszínen megoldja, amennyiben ez nem lehetséges csere készüléket biztosít.
A szerződés időtartama alatt - módozattól függően- a kiszállási díjat és a hibajavítási munkadíjat elengedjük (maximum 5 alkalommal).

A karbantartás kiterjed:

· A számítógép és tartozékainak fizikai átvizsgálására, fizikai tisztítására

· Merevlemez állapotának ellenőrzésére, szükséges biztonsági intézkedések megtételére (biztonsági - mentésre, archiválási javaslattételre)

· Rendszer működésnek optimalizálásra, gyorsítására

· Kémprogramok, férgek eltávolítására, tűzfalak és víruskereső programok beállítására, frissítésére

· Víruskeresésre, vírusirtásra - amennyiben nincs - a megfelelő védelmi programok ismertetésére és telepítésére

· A különböző perifériák átvizsgálására

· Kábelek és kapcsolatok ellenőrzése

· Monitor (ok) ellenőrzése

· Nyomtató (k) ellenőrzése

· Javaslattétel a korszerűsítésre, fejlesztésre, rendszer optimalizálásra

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK:

· Kiszállás Szeged belterületén

· Kisebb javítások a helyszínen amennyiben nálunk vásárol számítógépet/notebookot, ingyenesen beüzemeljük (KIZÁRÓLAG SZOFTVERREL EGYÜTT VÁSÁROLT TERMÉK ESETÉN!)