Intelligens épületek, otthonok

A jövő most van!

Cégünk új irányvonala az intelligens épületek tervezése, kivitelezése! Nem csak a kényelem, a fényűzés, hanem környezetünk tudatos felhasználásában is segítenek az okos, elektromos rendszerek.

Mire gondolunk?

Optimalizálja otthona elektromos felhasználását!

Például:

  • Miért világítson a folyosón egy lámpa este tíz után 100%-on? Ugye? Nem kell, hogy ennyi energiát pazaroljon, mert elég csak 30% ahhoz, hogy kimenjen a mosdóba!
  • Vagy bedugva felejtett egy telefon töltőt vagy a vasalót, de már nincs otthon. Miért ne tudja kikapcsolni, ha nincs otthon?
  • Milyen jó lenne, ha a mosdóba megy, akkor ne kelljen hosszú perceket várnia a meleg víz „megérkezéséig”!
  • Nem húztam le a redőnyöket, de jégeső lesz, most menjen haza, hogy ne verje be az ablakokat?
  • Egy óra múlva megérkezek, de nem így állítottam be a termosztátot, fázni fogok, amikor megérkezek?
  • Milyen jó lenne, ha az udvarban variálhatnám a világítás színét, intenzitását!
  • Télen/nyáron minden helyiségben külön állíthatnám a hőmérsékletet?

Ezekre és még számtalan problémára nyújtunk megoldásokat, mindezt úgy, hogy egy eszközzel az egész épületet tudja irányítani, felügyelni, bárhol is tartózkodjon a világban.

Valóban el tudja képzelni, mi mindent varázsolhatnak életébe rendszereink? Előfordult már, hogy komplex biztonsági rendszert, több kényelmet, automatizált rutinfeladat végrehajtást kívánt? Oly sok vezérlési lehetőség, megannyi szabályzási mód…

Hagyja házát, hadd gondoskodjon magáról! Mindössze fektesse le számára a szabályokat, hogyan gazdálkodjon hatékonyan az energiával, a világítással, légkondival, és hagyja, hogy eddig szinte elképzelhetetlen kényelemmel és áttekintési lehetőséggel ajándékozza meg Önt!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com